ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων»
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όταν πιλότος αεροπλάνου ζήτησε άδεια για έκτακτη προσγείωση.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Alpha, ο πιλότος του αεροπλάνου ζήτησε άδεια για να προσγειωθεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων». Άμεσα, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου άναψαν το πράσινο φως στο πιλότο για την προσγείωση του αεροσκάφους, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την απογείωσή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πτήση από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το νησί της Χίου. Παρά τον αρχικό συναγερμό, όλα κύλησαν ομάδα και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναταραχή στις αγορές λόγω Ιράν: Βουτιά στις μετοχές, ράλι σε πετρέλαιο και χρυσό – Με τα βλέμματα να στρέφονται στα Στενά του Ορμούζ
- Τράπεζες: Ποια εκ των 4 τραπεζών θα έχει την καλύτερη απόδοση;
- Πράσινα τιμολόγια: Από τον ΗΡΩΝ η χαμηλότερη τιμή για το Μάρτιο, στα 11,5 λεπτά/ κιλοβατώρα
- Προβληματισμός στο Μουντιάλ, άνω κάτω η EuroLeague: Ο πόλεμος «χτυπάει» και τον αθλητισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.