• Κοινωνία

    Συναγερμός στις Σέρρες: Έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο σε σπίτι (pic)

    • NewsRoom
    μονοκινητήριο αεροπλάνο

    Φωτογραφία αρχείου


    Συναγερμό προκάλεσε η πτώση ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου, που έπεσε λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας στην Πρώτη Σερρών.

    Όπως έγινε γνωστό, το αεροπλάνο έπεσε σε πρόσοψη σπιτιού, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

    Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή του ατυχήματος και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται εκεί για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο μικρό αεροσκάφος.

    Πηγή: skai

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος χειριστής του μονοκινητηρίου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί να υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των κατοίκων.

    Πηγή: epilogestv

    Μιλώντας στη voria.gr, ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής είπε ότι το εκπαιδευτικό μονοκινητήριο, που ανήκει στην Πολιτική Αεροπορία και απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις για αρκετή ώρα πάνω από το χωριό, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.

    Πηγή: epilogestv

    «Κάποια στιγμή, πήγε να πάρει μία στροφή και το φτερό χτύπησε σε έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα να πέσει στο κτήριο», είπε ο δήμαρχος. «Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν ήταν κανείς και δεν θρηνούμε θύματα. Ο χειριστής του αεροσκάφους μεταφέρεται στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα», συμπλήρωσε.



    ΣΧΟΛΙΑ