Άσκηση ελέγχου αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή αριθμού αεροσκαφών, των σταθμών αεροπορικού ελέγχου, των κέντρων επιχειρήσεων και του συνόλου αντιαεροπορικών συστημάτων / όπλων και των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εξέταση του χρόνου ετοιμότητας και αντίδρασης των συστημάτων αεράμυνας σε όλη την επικράτεια, καθώς και του επιπέδου εκτέλεσης των σχετικών διαδικασιών και σχεδίων.
Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ:
«Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε άσκηση ελέγχου αεράμυνας της χώρας με συμμετοχή αριθμού αεροσκαφών, των σταθμών αεροπορικού ελέγχου, των κέντρων επιχειρήσεων και του συνόλου αντιαεροπορικών συστημάτων / όπλων και των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Σκοπός της άσκησης ήταν η εξέταση του χρόνου ετοιμότητας και αντίδρασης των συστημάτων αεράμυνας σε όλη την επικράτεια, καθώς και του επιπέδου εκτέλεσης των σχετικών διαδικασιών και σχεδίων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.