Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στον οικισμό Πετριών του δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε βουνοκορφή κοντά στον οικισμό και άμεσα έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά ξεκίνησε στο σημείο που είχε εκδηλωθεί πριν από δυο ημέρες, όπου είχε πέσει κεραυνός.
Για την κατάσβεση έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δυο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Απώλειες 0,17% για τον S&P 500 εν μέσω συνεχιζόμενου sell off στα κρατικά αμερικανικά ομόλογα
- Γιουβέντους: Αύξηση κεφαλαίου έως 250 εκατ. ευρώ μετά τις ζημιές των 66 εκατ.
- Πετρέλαιο: Πτώση στα 102 δολάρια το Brent με τις σαουδαραβικές εξαγωγές να πιέζουν τις τιμές
- OPEC+: Πιθανό να διατηρήσει αμετάβλητες τις ποσοστώσεις παραγωγής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.