ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην πυρκαγιά στην Ελαφόνησο, η οποία παραμένει σε εξέλιξη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και με επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα, που αναχώρησαν με ελικόπτερο «σούπερ πούμα» από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική.
Αυτή την ώρα στο νησί επιχειρούν συνολικά 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, με τη συνδρομή και τεσσάρων υδροφόρων ΟΤΑ.
Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, αλλά καίγεται χαμηλή βλάστηση και εκφράζεται αισιοδοξία ότι η φωτιά θα αντιμετωπιστεί. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, από την πρώτη στιγμή, εκκενώθηκαν το κάμπινγκ και ένα ξενοδοχείο στην περιοχή του Σίμου και οι παραθεριστές οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην παραλία, χωρίς να απειλούνται άμεσα οι εγκαταστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Στο δρόμο» για 12,1 εκατομμύρια δολάρια – Εκπληκτικό ρεκόρ για το έργο του Τζακ Κέρουακ
- Trade Estates: Ισχυρή αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας το 2025 – Αύξηση καθαρών κερδών κατά 66,1%
- ΗΠΑ: «Bαρύ» πλήγμα στην πολιτική υγείας της κυβέρνησης Τραμπ -Δικαστής αναστέλλει την αναδιοργάνωση της εμβολιαστικής πολιτικής
- Νέο συμβόλαιο ενόψει αξίας 3 δισ. ευρώ τον χρόνο (!) για το NFL
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.