• Κοινωνία

    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για μαυροντυμένο άνδρα στα Μελίσσια – Καταγγελίες για επιθέσεις σε ανήλικα παιδιά

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις καταγγελίες ξυλοδαρμού ανήλικων παιδιών στα Μελίσσια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την Espresso, η αστυνομία έχει δεχτεί ήδη δύο καταγγελίες για επιθέσεις με δράστη έναν εύσωμο φαλακρό άνδρα με μαύρη μπλούζα και τις ερευνά με προσοχή. Τελευταίο θύμα του αγνώστου ήταν μια 11χρονη μαθήτρια, στην οποία επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

    Το ανήλικο κορίτσι, φανερά τρομαγμένο μετά την αδικαιολόγητη επίθεση έφυγε τρέχοντας και περιέγραψε φανερά ταραγμένη στους γονείς της τι είχε συμβεί.

    Η μητέρα της ανήλικης Βίκυ Λύγκου, ιδιοκτήτρια κέντρου σπουδών του εξωτερικού και έντονα δραστηριοποιημένη στα κοινά, καθώς είχε κατεβεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Σκορδίλη «Αλλάζω την πόλη μου», δημοσιοποίησε την επίθεση εις βάρος του παιδιού της με ανάρτησή της στο facebook. «SOS τώρα! Η Κλεονίκη μου δέχτηκε επίθεση με μπουνιές από άγνωστο άντρα, χοντρό, με μαύρη μπλούζα, φαλακρό, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στα Μελίσσια. Το παιδί είναι σε σοκ. Έχει κληθεί η αστυνομία. Κοινοποιήστε» έγραψε.

    Την ανάρτηση της μητέρας της ανήλικης ακολούθησαν σχόλια συμπαράστασης στην περιπέτεια της 11χρονης από γονείς της περιοχής, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τον κίνδυνο που απειλεί τα παιδιά τους στη γειτονιά που έως τώρα ήταν ήσυχη: «Όλα τα παιδιά που κάνουν παρέα έχουν πανικοβληθεί. Κάποιος να ελέγξει τι γίνεται. Η κόρη μου γύρισε κατατρομαγμένη, γιατί η φίλη μας τους είπε ότι την ενόχλησε ένας τέτοιος κύριος με αμάξι» σχολιάζει η μητέρα μιας άλλης ανήλικης.

    Ο πατέρας της 11χρονης, που είναι μοριακός βιολόγος, κλινικός διατροφολόγος και διδάκτωρ πανεπιστημίου της Ρώμης, έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους της οικογένειας για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την επίθεση εις βάρος της κόρης του. «Θα τον βρούμε. Έχουμε πλήρη περιγραφή και η Αστυνομία προσπαθεί…».



    ΣΧΟΛΙΑ