ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε χθες από την Πάτρα με πλήρωμα του ΕΚΑΒ ένα παιδάκι μόλις 4 ετών, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονoϊό.
Το παιδί, που φέρεται να είχε αρχικά συμπτώματα λαρυγγίτιδας, επισκέφτηκε το ΤΟ.Μ.Υ. Νοτίου Τομέα της Πάτρας. Εκεί του έγινε τεστ κορονoϊού το οποίο βγήκε θετικό.
Αμέσως, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι γιατροί επικοινώνησαν με το νοσοκομείο του Ρίου όπου έχει δημιουργηθεί μονάδα Covid για παιδιά. Οι γονείς του παιδιού επικοινώνησαν, επίσης, με τον ΕΟΔΥ.
Εν τέλει κρίθηκε πως το καλύτερο ήταν να μεταφερθεί το παιδι με το ΕΚΑΒ στην Αθήνα γιατί χθες το νοσοκομείο του Ρίου δεν κάλυπτε πλήρη εφημερία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.