Κοινωνία

Σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή: «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» λέει η Βικτώρια Καρύδα

Γιάννης Μακρής


Αντιμέτωπη με τους φερόμενους ως δολοφόνους του άντρα της θα έρθει σήμερα η Βικτώρια Καρύδα

Σήμερα, Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας.

Η δίκη αφορά στην εκτέλεση του επιχειρηματία, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας.

Η σύζυγός του άτυχου επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας «My Style Rocks», αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα κατά πρόσωπο τους κατηγορούμενους ως δολοφόνους του συζύγου και πατέρα των παιδιών της.

Η ίδια, μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της με τα δύο παιδιά της.

Βικτώρια Καρύδα
H Βικτώρια Καρύδα με τον δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα η Βικτώρια Καρύδα, αναφερόμενη στους κατηγορούμενους, με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι κεντρικό πρόσωπο στη δίκη είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη λίγο καιρό μετά την επίθεση που κόστισε τη ζωή του επιχειρηματία.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Ο ίδιος, βέβαια, αρνείται εξαρχής τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει, δε, πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή δείχνει έναν άνδρα με τα σωματότυπό του κατηγορουμένου να πυροβολεί εναντίον του επιχειρηματία.


ΣΧΟΛΙΑ