ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητάει επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία για την παράνομη κράτηση των 5 Ελληνοκυπρίων
Ένα πατέρα και τον γιο του, ηλικίας 47 και 25 χρονών αντίστοιχα, συνέλαβε ο τουρκικός στρατός κατοχής χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ελληνοκύπριοι γύρω στις 19:00 χθες πέρασαν στη «νεκρή ζώνη» για να επισκεφτούν το πατρικό τους σπίτι, που βρίσκεται στα Στροβίλια, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Όπως ανέφερε η σύζυγος του 47χρονου, λίγη ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ο γιος της και την ενημέρωσε πως συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και ότι τη Δευτέρα θα οδηγηθούν σε λεγόμενο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου.
Ακολούθησε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό της Δερύνειας και ενημερώθηκαν, τόσο η κυπριακή κυβέρνηση όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βροχή» μοτόλοφ σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατόμβη νεκρών από τον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ στην Ινδονησία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πέτρος Τασιός στη Howden
- In Motion for Safety στο ΕΜΠ
- Γιάννης Στουρνάρας: Από τις χυδαιότερες σκευωρίες που στήθηκε από την τότε κυβέρνηση οι ψευδείς καταθέσεις για τη Novartis
- Χρηματιστήριο: Το πάρτι σε ΒΙΟ, ΕΛΧΑ, Cener, νέο υψηλό για ΔΕΗ, το +3% της Quest και το 1 δισ. ευρώ μερίσματα στο δ΄ 3μηνο