ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη 27χρονος Γεωργιανός, που είχε διαπράξει τουλάχιστον οκτώ κλοπές και ληστείες, από στελέχη της ασφάλειας Αθηνών και αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας.
Ο 27χρονος, είναι μέλος σπείρας που το τελευταίο εξάμηνο, είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές και διαρρήξεις από τις περιοχές της Ακρόπολης, της Ομόνοιας, του Νέου Κόσμου και του Γαλατσίου. Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο συνεργούς του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θλίψη στη Λέσβο: Πέθανε μία από τις τρεις γιαγιάδες – σύμβολα του νησιού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του στα Χανιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κούσνερ: Ελπίζει σύντομα να υπάρξουν σύντομα νέα στάδια στις διαπραγματεύσεις για το Ουκρανικό
- Μαρινάκης: Βροχή δισεκατομμυρίων, ανέξοδες υποσχέσεις και προτάσεις για πολιτικές που ήδη υλοποιούνται οι ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
- Στενά του Ορμούζ: Εκρήξεις ακούστηκαν στο νησί Κεσμ
- Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.