Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας για την «μάχη» που δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Δημήτρης Κοντομηνάς και Δήμος Βερύκιος

Δημήτρης Κοντομηνάς και Δήμος Βερύκιος


Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο Δήμος Βερύκιος σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, τον Δημήτρη Κοντομηνά, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τετάρτης.

Ανήμερα των γενεθλίων του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δήμος Βερύκιος αιφνιδίασε τους συντελεστές της εκπομπής, αλλά και τους τηλεθεατές στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον πρώην ιδιοκτήτη του ALPHA.

«Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αν και δεν ανέφερε το όνομα του προσώπου για το οποίο μιλάει, έγινε σαφές πως πρόκειται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος περνάει τον δικό του «γολγοθά».

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 και σήμερα κλείνει τα 81 του χρόνια.

Δείτε το βίντεο:ΣΧΟΛΙΑ