ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 2:54 και είχε ένταση 3,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 45 χλμ νοτιοδυτικά του νησιού της Ζακύνθου, ενώ το επίκεντρο του σεισμού υπολογίζεται στα 14,6χλμ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας