ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός σημειώθηκε στις 9:32 το πρωί της Παρασκευής στην Βέροια
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της Βέροιας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, με εστιακό βάθος μόλις στο 1 χιλιόμετρο.
H σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η δόνηση, σύμφωνα με τους σεισμολόγους, χαρακτηρίζεται ασθενής και προς το παρόν δεν δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα και κάποια ανησυχία. Ωστόσο, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της Νάουσας, αλλά και στις γύρω περιοχές της Ημαθίας.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπεγράφη η πρώτη συμφωνία για προμήθεια αμερικανικού LNG μέσω Ελλάδας στην Ουκρανία
- «Μπλόκο» της ΑΑΔΕ στις κρυφές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
- Μetlen: Στρατηγική συμφωνία με τη Schroders Greencoat για τη πώληση φωτοβολταϊκών 283 MW στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Δένδιας μετά τη συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ: Μεταρρυθμίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.