ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός σημειώθηκε στις 9:32 το πρωί της Παρασκευής στην Βέροια
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της Βέροιας, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.
Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, με εστιακό βάθος μόλις στο 1 χιλιόμετρο.
H σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η δόνηση, σύμφωνα με τους σεισμολόγους, χαρακτηρίζεται ασθενής και προς το παρόν δεν δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα και κάποια ανησυχία. Ωστόσο, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της Νάουσας, αλλά και στις γύρω περιοχές της Ημαθίας.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.