ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παπασταύρου: H Κρήτη γίνεται ενεργειακός και τουριστικός κόμβος – Chevron, ηλεκτρικό καλώδιο και ΒΟΑΚ αλλάζουν σελίδα στο νησί
Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στις 14:54, στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα 30 χιλιόμετρα βόρεια της Κισσάμου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος της δόνησης βρίσκεται στα πέντε χιλιόμετρα.
Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναθεώρησε προς τα πάνω την αρχική του εκτίμηση για το μέγεθος του σεισμού, τονίζοντας πως η δόνηση είχε μέγεθος 3,8 Ρίχτερ και όχι 3,5 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση στα 3 Ρίχτερ.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Νέα παραλλαγή εντοπίστηκε στη Γαλλία
Δίδυμα γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές – Η φοβερή συγκυρία
Στο συρτάρι οι σοκαριστικές καταθέσεις των 28 αθλητριών της ενόργανης εις βάρος των προπονητών τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρικ Σκοτ κατά Τουρκίας: «Τραμπούκικη συμπεριφορά απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο – Δεν ενεργεί ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ»
- Αίγυπτος: Την Κυριακή η έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής για την ενδεχόμενη παροχή αμυντικής βοήθειας στη Σαουδική Αραβία
- Λεκορνί για τα επεισόδια στη Γαλλία: Δεν θα αφήσουμε να μας εκφοβίσουν
- Νίκαια: Χειροβομβίδες, όπλο και φυσίγγια βρέθηκαν σε ταράτσα πολυκατοικίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.