ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 09:15 σήμερα το πρωί, σε πολλές περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Κυλλήνης, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τρία χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την κοινότητα Νεοχώρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «Rebrain Greece» στο Λονδίνο στις 9 Μαΐου – Κεραμέως: Η Ελλάδα του 2026 προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα έχει ήδη απορροφήσει 24,6 δισ. ευρώ, 68,5% του συνολικού προϋπολογισμού
- Μητσοτάκης: Mπαίνει τέλος στα «ψιλά γράμματα» και σε παράτυπες πρακτικές στα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για αιτήσεις – Πάνω από 350.000 οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και χθες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.