ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ έγινε αισθητός το πρωί της Δευτέρας σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας 4/4 στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λακωνίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 32 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας σε θαλάσσια περιοχή και το εστιακό του βάθος είναι τα 21 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο της Hellenic Train
- Την Δευτέρα ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές Καλύμνου – Αστυπάλαιας
- Novo Nordisk: Το Ozempic μπορεί να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην φαρμακοβιομηχανία;
- Drewry: Οι δασμολογικές πολιτικές των ΗΠΑ, στα αγαθά αλλά και στα πλοία κινεζικής κατασκευής θα διαμορφώσουν τις τιμές στη διακίνηση των κοντέινερ
