ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Χανίων.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός στην Κρήτη σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 19 χιλιομέτρων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σέρκος Τζανικιάν: Θα λάμπει για πάντα σαν χρυσός το Σερκάκι
- Άδωνις Γεωργιάδης για Δείκτη Διαφθοράς Δημοσίου στην Ελλάδα: Από την 94η θέση το 2012, στην 56η το 2025
- Πάπας Λέων ο ΙΔ’: «Όποιος φέρει όπλα ας τα καταθέσει. Όποιος διαθέτει την εξουσία να προκαλεί πολέμους, ας επιλέξει την ειρήνη», τόνισε στο πασχαλινό του μήνυμα
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι αποκάλυψαν… 50.000 παραβάσεις – Πάνω από 5,6 εκατ. ευρώ αδήλωτες συναλλαγές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.