ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί ο στρατός έχει γεράκια, σκύλους κι άλογα, τι έκανε η ΔΕΗ στην DEFEA, οι ραβιόλες του Τασούλα, το ζεϊμπέκικο για Δένδια και η παρέλαση του Πούτιν
Σεισμός ταρακούνησε τα ξημερώματα την Κύπρο.
Η πρώτη αναφορά έκανε λόγο για 4,3 Ρίχτερ 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πέγειας στην Πάφο ωστόσο, στη συνέχεια, το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο αναβάθμισε τη σεισμική δόνηση στα 4,9 Ρίχτερ.
Map of felt reports received so far following the #earthquake M4.9 in Cyprus Region 45 min ago pic.twitter.com/ZWOJUxYH4J
— EMSC (@LastQuake) January 28, 2022
Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.
Σημειώνεται πως η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 3:08 τα ξημερώματα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, 50 χιλιόμετρα δυτικά – βορειοδυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 25 χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε γίνει έντονα αισθητός σε ολόκληρη την Κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία Πάφου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
