ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα στις 19:09 ώρα Ελλάδος, οι σεισμογράφοι τους κατέγραψαν ασθενή σεισμική δόνηση, με μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Richter, που προέρχεται από απόσταση 21 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Αθήνας.
Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου καθηγητής Άκης Τσελέντης δήλωσε ότι ο σεισμός δεν προκαλεί ανησυχία και εντάσσεται στη μετασεισμική ακολουθία του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ.
Ανάλογες δηλώσεις έκανε στην ΕΡΤ και ο επικεφαλής του ΟΑΣΠ Κ. Ευθύμιος Λέκκας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
- Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.