Κοινωνία

ΣΕΗ: Στην Εισαγγελία σήμερα φάκελος με νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Πασχάλης Τσαρούχας


Φάκελο με νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αναμένεται να καταθέσει σήμερα στις εισαγγελικές αρχές, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

Οι πράξεις φέρεται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές, ενώ σημαντικό μέρος εξ αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

Όμως το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών στρέφεται σε 2-3 καταγγελίες οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν το κακούργημα του βιασμού ή της απόπειρας βιασμού και αναμένεται άμεσα να εξεταστούν ενδελεχώς.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον 2 προσώπων και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους ή όχι.

Ωστόσο, στο υλικό αυτό που έχει ήδη υπόψιν της η εισαγγελία, αναμένεται να προστεθεί και αυτό δηλαδή που θα προσκομίσει σήμερα ο κ. Τσαρούχας.

Στο μεταξύ σε δικηγορικό γραφείο που έχει χειριστεί καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού, η οποία φαίνεται να έχει παραγραφεί, έχουν καταφύγει και τρία ακόμη πρόσωπα, που κατηγορούν τον ίδιο ηθοποιό, και κάποιες από τις πράξεις που του αποδίδονται φέρονται να μην έχουν παραγραφεί.

Πρόκειται για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες αυτές αναμένεται εντός αυτής της εβδομάδας να κατατεθούν στο ΣΕΗ και από εκεί να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά πάντων

Κούγιας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη για το περιεχόμενο του βουλεύματος»

Ματίνα Νικολάου για Λιγνάδη: «Έχω έναν γιο 13 χρονών, ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος»


ΣΧΟΛΙΑ