ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτερος αστυνομικός της Βουλής καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή – Τι κατήγγειλε η πρώην σύντροφος
Aπό πειθαρχικό “περνά” ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών 15 δικηγόρους που έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές για να σχολιάσουν 2 πολύκροτες υποθέσεις του τελευταίων μηνών.
Τον αστυνομικό της Βουλής που κατηγορείται για την κακοποίηση των ανηλίκων παιδιών του και της συζύγου του και της νεαρής γυναίκας που ερευνάται εάν εμπλέκεται στους θανάτους παιδιών σε Ηλεία και Αχαΐα .
Στους 15 δικηγόρους έχουν ήδη επιδοθεί κλήσεις, με τις οποίες καλούνται στα πρωτοβάθμια πειθαρχικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας.
Σύμφωνα με το ΔΣΑ, οι δικηγόροι εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και πέραν των σχολίων και των προσωπικών τους εκτιμήσεων για τις 2 υποθέσεις, προβλέπουν μέχρι και πιθανές ποινές εάν υπάρξουν καταδίκες.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Ανδρουλάκης: Προϋπολογισμός χαμένων ευκαιριών και απουσίας προοπτικής
Σωκράτης Φάμελλος: Δεν έχουμε προϋπολογισμό στήριξης της οικονομίας αλλά έναν με αδικίες
Κάγια Κάλλας: Πρώιμη σήμερα η χαλάρωση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Συρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα υποχώρηση μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τις τιμές
- Τραμπ – Στάρμερ: Διαφώνησαν για Ουκρανία και Παλαιστίνη
- Google: Ενσωματώνει το Gemini στο Chrome μετά την αποφυγή αναγκαστικής πώλησης
- Ισραήλ: Ο στρατός εισηγείται αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιορδανία μετά την επίθεση στο συνοριακό πέρασμα Άλενμπι
