ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου, θα ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που είχαν διακοπεί προσωρινά, λόγω κακοκαιρίας
Μετά τις 10 το πρωί αναμένεται να υπάρξει σταδιακή άρση της απαγόρευσης απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ αναμένεται να εξασθενήσουν.
Στις 10 το πρωί, τα πλοία με προορισμό την Κρήτη αναμένεται να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Πειραιά και στις 12 το μεσημέρι για τις Κυκλάδες.
Σε ό,τι αφορά στο λιμάνι της Ραφήνας, τα πλοία για τις Κυκλάδες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 10 το πρωί, ενώ το πρώτο δρομολόγιο από το λιμάνι του Λαυρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.
Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.