ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Ερνέστος Αύγουστος του Ανόβερου, ο σύζυγος της Καρολίνας του Μονακό, καταδικάστηκε σήμερα από αυστριακό δικαστήριο σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή, για βιαιοπραγία και απειλές σε βάρος αστυνομικών και υπαλλήλων του, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.
Ο 67χρονος, στον οποίο απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ, θα πρέπει επίσης να αναζητήσει έναν άλλο τόπο κατοικίας στην Αυστρία και να παρακολουθήσει συνεδρίες ψυχοθεραπείας.
Ο πρίγκιπας δικαζόταν στο δικαστήριο του Βελς, στην Άνω Αυστρία και κινδύνευε να καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών. Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας ζήτησε συγγνώμη, αλλά επέλεξε να δηλώσει αθώος, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρισκόταν όταν έγιναν τα συμβάντα, πέρσι το καλοκαίρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
