ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας, ενημερώνει τους μαθητές αναφορικά με τον προγραμματισμό των μαθημάτων έως τις γιορτές.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο, τα τηλεμαθήματα θα συνεχιστούν έως τις 23 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα διακοπούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, και τα Ειδικά Σχολεία θα λειτουργήσουν μέχρι την ίδια ημερομηνία.
Επισημαίνεται, επιπλέον, ότι τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν στις 7 Ιανουαρίου.
Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Παρατείνεται η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων έως την 7η Ιανουαρίου 2021, ενώ οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020.
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται στα σχολεία μας από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020».
Διαβάστε ακόμη:
Θεοδωρικάκος: Με εξετάσεις και οι πολύτεκνοι στο Δημόσιο – Διατηρούνται τα ποσοστά τους
Οι αυξήσεις στις συντάξεις με τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης για πάνω από 30 έτη απασχόλησης
Kώστας Καραμανλής: Αυξήθηκαν κατά 1.100 τα δρομολόγια και προστέθηκαν 200 λεωφορεία ΚΤΕΛ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.