Τρεις στους τέσσερις προϊσταμένους σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών και τις αντίστοιχες Εισαγγελίες, είναι κυρίες.
Στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων, οι δικαστές του Εφετείου επέλεξαν για διευθύνουσα την Υπηρεσία τους την πρόεδρο Εφετών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου.
Την 1η Οκτωβρίου θα διαδεχθεί τον απερχόμενο προϊστάμενο, Κώστα Σταμαδιάνο.
Όπως στο Εφετείο έτσι και στο Πρωτοδικείο Αθηνών επελέγη για πρώτη φορά γυναίκα.
Είναι η πρόεδρος Πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, η οποία θα διαδεχθεί τον νεοπροαχθέντα εφέτη Γιώργο Γρίβα.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, νέα προϊσταμένη επελέγη η εισαγγελέας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία, αν και ήταν η μοναδική υποψήφια, τιμήθηκε με τη συντριπτική πλειοψηφία της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων της. Θα διαδεχθεί τον επίσης νεοπροαχθέντα αντεισαγγελέα Εφετών Βαγγέλη Ιωαννίδη.
Το…. καρέ των γυναικών «έσπασε» ο εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Μωραϊτάκης. Μοναδικός υποψήφιος κι εκείνος, επανεξελέγη προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.