• Κοινωνία

    Σάλος στο διαδίκτυο – Αστυνομικός βρίζει χυδαία ηλικιωμένη: «Άι γ…, σαύρα»

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και μαρτυρά κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους αστυνομικού, ο οποίος βρίζει χυδαία μια ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια.

    Το περιστατικό εκτυλίσσεται σε ουρά συσσιτίου στο καμπ της Μόριας.

    Τέσσερις αστυνομικοί εμφανίζονται να επιδεικνύουν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της ηλικιωμένης. Όλοι ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

    Παράλληλα, σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

    «Πρωταγωνιστής» ωστόσο είναι ένας εξ αυτών ο οποίος εμφανίζεται να βρίζει χυδαία την ηλικιωμένη γυναίκα. Ο ίδιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
    Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι αστυνομικοί επιτίθενται στην ηλικιωμένη γυναίκα, φωνάζοντας της και εξυβρίζοντάς την με χυδαιότατους χαρακτηρισμούς.

    «Άι γ@@@@, σκατόγρια! Φύγε από ‘δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@@@ αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια», ακούγεται να της λένε, ενώ μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα δίπλα της, φανερά φοβισμένη, την τραβά να φύγουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα» του Ωνάση στο Μεσολόγγι! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέκταση αιγιαλίτιδας ανακοίνωσε ο Κοτζιάς – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αστυνομική επιχείρηση για σίριαλ στο Κορωπί: Ο τηλεστάρ ζωγράφος, μία πολυπολιτισμική οικογένεια και μια φυτεία κάνναβης…



    ΣΧΟΛΙΑ