• Κοινωνία

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν σχολίαζε παιδοκτονία στο Φως στο Τούνελ – «Να πεθάνετε μάνα και πατέρας»

    • NewsRoom
    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα

    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα


    Μουδιασμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο θρίλερ της Πάτρας.

    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη χθες για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

    Νέα στοιχεία από το παρελθόν της 33χρονης γυναίκας βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, με τις αναρτήσεις της στο Facebook να πρωταγωνιστούν.

    Τραγική ειρωνεία αποτελεί μια ανάρτησή της από το όχι και τόσο μακρινό 2015, όταν η ίδια παρακολουθούσε την εκπομπή Φως στο Τούνελ και σχολίαζε το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα τη μικρή Άννυ, η οποία σκοτώθηκε και τεμαχίστηκε από τον πατέρα της. Η 4χρονη βίωσε τον τρόμο και τα βασανιστήρια μέχρι να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

    Τότε η Πατρινιά παρακολουθούσε το «Τούνελ» και είχε «δικάσει» μάνα και πατέρα για το κακό που είχαν προκαλέσει στο παιδί τους.

    «Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί.. άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και σεις σκοτώσατε μια ψυχούλα… πρεζόνια… ανάξιοι γονείς… μην κάνετε παιδιά ρε άμα δεν τα θέλετε.. ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι..».

    Παρόμοια ήταν και η αντίδρασή της όμως όταν η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε μια ύποπτη για άλλη δολοφονία, όπως φαίνεται από το παρακάτω σχόλιο.

    Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

    Σημειώνεται ότι ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών θα συσχετιστεί με αυτή τη δικογραφία και θα διερευνηθεί περαιτέρω από την ανακρίτρια που θα αναλάβει την υπόθεση.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Πληροφορίες για παραίτηση του Λύτρα από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

    Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην Ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία

    Πάτρα: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Προσπάθησαν να λιντσάρουν τη μητέρα της



    ΣΧΟΛΙΑ