• Κοινωνία

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει

    • NewsRoom
    Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ρούλα Πισπιρίγκου


    Ξεσπώντας διαρκώς σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε πως δέχθηκε σωματική και ψυχολογική βία

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τις δολοφονίες των 3 παιδιών της στην απολογία της κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κατά την εξέταση της στο Ανθρωποκτονιών.

    Στην αθωότητά της επέμεινε κατά την τέταρτη ημέρα της απολογία της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Η 34χρονη κατήγγειλε πως δέχθηκε σωματική και ψυχολογική βία, με στόχο να ομολογήσει ένα έγκλημα, που όπως υποστηρίζει δεν έχει διαπράξει.

    «Ο επικεφαλής αστυνομικός με ρώτησε: “Την σκότωσες τη Τζωρτζίνα;” Του λέω “όχι”. Με το που του είπα “όχι” άρχισε να με βαράει. Το κεφάλι μου πήγαινε και ερχόταν στον τοίχο. Και μου λέει “πες το να τελειώνουμε και με χτύπησε στο στομάχι”. Να μου λέει: “Πες για τον Δασκαλάκη να τελειώνουμε”. Του λέω: “Αφήστε με ήσυχη, πείτε μου τι έχει γίνει με το παιδί. Γιατί με κατηγορείτε;” Να μου λέει: “Πες το να ελαφρύνεις τη θέση σου”. “Δεν έχω κάνει τίποτα” λέω εγώ. Μπαίνει ο Λύτρας, και ήμουν κατακόκκινη από τα χτυπήματα. Έτρωγαν κάτι πίτες. Πέταξαν μια πίτα στο πάτωμα. Και μου λένε ”Θα φας την πίτα σαν σκυλί γιατί τέτοιο είσαι”».

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε πως συνέχισαν να τη χτυπούν ενώ ισχυρίστηκε πως της πρότειναν να ομολογήσει και εκείνοι θα κανονίσουν ευνοϊκότερη μεταχείριση.

    Για μια ακόμη φορά ισχυρίστηκε πως είναι αθώα. Περιέγραψε το πώς έζησε εκείνη την ήμερα που με δρακόντεια μέτρα και αλεξίσφαιρο γιλέκο περνούσε το κατώφλι της ανακρίτριας.

    Η ίδια αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά της από την οργή του κόσμου, αμέσως μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

    «Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο. Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε. Ήμουν με αλεξίσφαιρο. Αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, είχε πάρα πολύ κόσμο. Να μου πετάνε μπουκάλια, με χτύπησε μπουκάλι στον ώμο. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε μέχρι να μπω. Με ρωτούσαν δημοσιογράφοι «γιατί το έκανες, αν το μετάνιωσα». Με ρωτούσαν αν το έκανα για τον άντρα μου».

    Στην απολογία της είπε πως γεννήθηκε ένας μύθος γύρω από το όνομα της και πως δεν κατάλαβε το πως από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε κατηγορούμενη για τους θανάτους των 3 παιδιών της.

    Η Πισπιρίγκου μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τις εξωσυζυγικές του Μάνου ενώ τόνισε πως κάθε φορά επέστρεφε γονυπετής.

    Διαβάστε επίσης:

    Πισπιρίγκου για Τζωρτζίνα: «Δεν έχω καμία σχέση, ούτε κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα»

    Καιρός: Πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας – Νέα ψυχρή «εισβολή» από αύριο

    Υπουργείο Παιδείας: Δεν προσμετρώνται οι απουσίες έως 5 ημερών που οφείλονται σε ιογενείς λοιμώξεις



    ΣΧΟΛΙΑ