ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία των δύο μικρότερων κοριτσιών της ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου και όταν απορρίφθηκε το αίτημα της από την ανακρίτρια, ζήτησε την εξαίρεση της.
Τρεις εβδομάδες πριν καθίσει στο εδώλιο για τη δολοφονία της πρωτόδικης κόρης της, η Πισπιρίγκου υποβάλλει ξανά και ξανά νέα αιτήματα, μεταθέτοντας συνεχώς την απολογία της.
Σήμερα, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία για να καταθέσουν προηγουμένως τρεις ιατροδικαστές ως μάρτυρες: οι Ουρανία Δημακοπουλού, Χαρά Σπηλιοπούλου και Αγγελική Τσιόλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να απολογηθεί σήμερα.
Η υπεράσπιση της κυρίας Πισπιρίγκου αρνήθηκε και προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων.
Η ανακρίτρια φλερεται να επέμεινε να δοθεί σήμερα η απολογία και ο κ. Κούγιας κατέθεσε την αίτηση εξαιρέσεως από την ανάκριση.
Η αίτηση εξαίρεσης θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Q&R: Συνεχίζει την επέκταση στο εξωτερικό – Οι εξαγορές και τα αυξημένα μεγέθη
- Κώστας Μπακογιάννης στο mononews: «Η Αθήνα δεν θα γίνει ποτέ ενεργειακό νησί. Μπορεί όμως να γίνει πολύ πιο ανθεκτική»
- Euronext Athens: Προεξοφλεί την αναβάθμισή της σε ανεπτυγμένη αγορά!
- Lamda: Εισπράξεις 1,7 δισ. από το Ελληνικό έως το τέλος Μαΐου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.