Κοινωνία

Ρόδος: Το «ευχαριστώ» της μητέρας του 9χρονου κοριτσιού στους πολίτες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)


Την χαρά της για την εργασιακή της αποκατάσταση εξέφρασε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, το οποίο λιποθύμησε πριν λίγες ημέρες προκαλώντας κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο.

Η περιπέτειά της έφερε την αντίδραση της κυβέρνηση. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, ήρθε σε επαφή με την εταιρεία στην οποία δούλευε μέχρι το περασμένο χρόνο η γυναίκα. Η εταιρεία προσέφερε δουλειά στη γυναίκα και μάλιστα με τηλεργασία, ώστε να μπορεί να βρίσκεται και με τα δυο της παιδιά στο σπίτι.

Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φανερά ανακουφισμένη. «Τελείωσα την ανεργία μου, πήρα τη δίμηνη παράταση, να είναι καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φρόντισε γι’ αυτό. Το παιδί είναι μια χαρά», ανέφερε.

«Η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα», δήλωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σταμάτη. Μιλάω καθημερινά, με νοιάζεται, με παίρνει, με ρωτάει κάθε μέρα, πώς είσαι Μαρία; Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είσαι εσύ; Να μην στεναχωριέσαι. Είναι άνθρωπος. Η κυβέρνηση έδειξε την ανθρωπιά της. Έχω απεριόριστη αγάπη από την κυβέρνηση μας», δήλωσε η μητέρα της εννιάχρονης.


ΣΧΟΛΙΑ