• Κοινωνία

    Ρόδος: Άγριο φονικό με θύμα τριαντάχρονη- Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος (upd)

    • NewsRoom


    Άγρια δολοφονία σημειώθηκε την Τετάρτη στη Ρόδο, με θύμα μια 30χρονη δασκάλα, στην περιοχή του Ροδινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης της επίθεσης ήταν ο πρώην σύντροφός της, ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Ροδίνι, στην πόλη της Ρόδο. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πυρά από κυνηγετική καραμπίνας την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μόσχας.

    Σύμφωνα με την «Ροδιακή», ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο, μαζί με ένα ακόμα άτομο, το οποίο ήταν σταθμευμένο  λίγα μέτρα μακριά από το δικό της. Όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ εναντίον της.

    Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη Ροδιακή επισήμαναν ότι το θύμα διέμενε σε παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

    Λίγη λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Η αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας, είχε αυτοκτονήσει.



    ΣΧΟΛΙΑ