ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστά και αύριο Τετάρτη θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Ρόδο καθώς προβλέπεται συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Οι υπηρεσίες του δήμου θα παραμείνουν σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.
Απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Μαρίν Λεπέν
Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με έξι νέες πρωτοβουλίες
Θεσσαλονίκη: Κλειστές επαρχιακές οδοί σε Χαλκιδική και Βέροια λόγω της έντονης βροχόπτωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Spitogatos: Ράλι με οδηγό τη ζήτηση – Πού ανεβαίνουν έως και 20% οι τιμές στις εξοχικές κατοικίες το β΄τρίμηνο
- Φωτιά στο Καλμάκι Βοιωτίας: Δια θαλάσσης εκκενώθηκε ο Άγιος Βασίλειος – Εκκενώνεται το Πόρτο Γερμενό προς Μάνδρα – Κάηκαν σπίτια στο Φίχτι Αργολίδος
- Μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα: Δανία και Ιταλία ζητούν «πάγωμα» της Σένγκεν για την Ισπανία – Τι προβλέπει η ΕΕ
- Απαγορευτικό απόπλου: Πότε θα πέσουν οι άνεμοι, τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι – Η εικόνα στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.