ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό έλεγχο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και ο αντιπεριφειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίουέχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Ψίνθος στο νησί της Ρόδου.
Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση συμμετείχαν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 11 οχήματα. Η αεροπυρόσβεση ενισχύθηκε με τη συμμετοχή τριών αεροσκαφών (Α/Φ) και ενός ελικοπτέρου (Ε/Π), τα οποία πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού για τον έλεγχο της φωτιάς και την αποτροπή της εξάπλωσής της.
Σύμμαχος των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων και οι καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή αυτή τη στιγμή πνέουν χαμηλοί άνεμοι.
Διαβάστε επίσης:
Μακρόν: Δεν θα παραιτηθώ, ούτε θα παραδώσω τον έλεγχο στην ακροδεξιά
Νίκος Παπανδρέου: Θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ – Δρομολογούνται άμεσα αλλαγές
Η ΕΕ θα πλήξει τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με δασμούς έως και 48%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φθινοπωρινές εικόνες από τη λίμνη της Καστοριάς
- Κωστής Χατζηδάκης: Μεγάλη εθνική επιτυχία οι συμφωνίες με τις ΗΠΑ
- Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας
- Δημοσιονομική παράλυση: Το Ανώτατο Δικαστήριο πάγωσε την καταβολή του επιδόματος για την αγορά τροφίμων σε εκατομμύρια Αμερικανούς με χαμηλό εισόδημα