ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βαρύτατες ποινικές διώξεις για 13 αδικήματα μεταξύ των οποίων για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, δωροδοκία, δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, κατ’ εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα, υπεξαγωγή εγγράφων, απόκρυψη μνημείου, οπλοκατοχή, ψευδή βεβαίωση, ηθική αυτουργία και άλλα, άσκησε σήμερα το βράδυ στους 7 από τους 8 εμπλεκόμενους με το κύκλωμα της πολεοδομίας Ρόδου, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.
Ο ένας κατηγορούμενος (πρώην προϊστάμενος της πολεοδομίας) αφέθηκε ελεύθερος.
Η προϊστάμενη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ρόδου μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων, παρέπεμψε τους κατηγορούμενους στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Διαβάστε επίσης
Υπό έλεγχο η φωτιά σε υπαίθριο χώρο στον Ταύρο
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Έργα 500.000 ευρώ σε Γαργαλιάνους και Φούρνους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
- Πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες: Η συρρίκνωση, οι αποχωρήσεις και η επόμενη μέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.