• Κοινωνία

    Ρέθυμνο: Σοβαρό περιστατικό σε μπαρ – Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

    • Λέλα Βόρρη
    αστυνομικός


    Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ τεσσάρων νεαρών μέσα σε μπαρ στο Ρέθυμνο με πυροβολισμό και μαχαίρωμα στο οποίο εμπλέκεται και αστυνομικός εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/1) στο Ρέθυμνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που χτύπησε με μαχαίρι τον αστυνομικό ήταν ένας από τους τέσσερις που ενεπλάκησαν στον καβγά.

    Μετά το χτύπημα που δέχτηκε ο εν ενεργεία αστυνομικός ( με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο) ο οποίος  προσπάθησε να χωρίσει τα άτομα που συμμετείχαν στον καβγά, πυροβόλησε τον νεαρό.

    Η συμπλοκή που σημειώθηκε στο μπαρ, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ η σφαίρα που δέχτηκε ο νεαρός από τον αστυνομικό του προκάλεσε  διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα ( βρίσκεται εκτός κινδύνου).

    Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο αστυνομικός για προληπτικούς λόγους.

    Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου καθώς και δύο συγγενών του, 28 και 22 χρόνων, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε κατά την έρευνα, έφεραν μαζί τους μαχαίρια.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις  έχουν ήδη συγκεντρώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης

    Μαθητές και δάσκαλοι ελληνικών σχολείων στη Νυρεμβέργη συμμετέχουν έμπρακτα στις δράσεις της δομής «Εις το όνομα του Άλκη»

    Προφυλακιστέος ο «Μάξιμος Σαράφης»



    ΣΧΟΛΙΑ