• Κοινωνία

    Επεισόδια και διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο βόλεϊ – Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα (upd)

    • NewsRoom
    Παίκτης του Ολυμπιακού αποχωρεί μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο βόλει, έπειτα από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών και αστυνομίας


    Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Δημοτικό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη όπου διεξαγόταν το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για το League Cup στο βόλεϊ.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

    Οι οσμές έφτασαν και μέσα στο κλειστό, με τους διαιτητές να διακόπτουν τον αγώνα και να στέλνουν τις ομάδες στα αποδυτηρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

    Ένας άνδρας των ΜΑΤ τραυματίστηκε όταν πετάχτηκαν αντικείμενα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα μια φωτοβολίδα να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

    Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Πηγές του νοσκομείου τόνισαν, ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

    Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

    Την ίδια ώρα, βίντεο από την στιγμή του τραυματισμού δημοσίευσε η ιστοσελίδα lawandorder.gr.

    Δείτε το βίντεο

    Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο να έχουν προβλήματα με την αναπνοή τους.

    Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

    Διαβάστε επίσης

    Ερντογάν: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας που να μην μπορεί να λυθεί

    Eurogroup: Εναρμονισμένο με δημοσιονομικές συστάσεις το προσχέδιο προϋπολογισμού της Ελλάδας

    Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφωνία με τον αμερικανικό κολοσσό Arctos – Στα €4 δισ. η αποτίμηση



    ΣΧΟΛΙΑ