• Κοινωνία

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή – Πρόσωπο «κλειδί» κλήθηκε για κατάθεση

    • NewsRoom


    Συνεχίζονται οι έρευνες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή στη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη. Νέα πρόσωπα καλούνται για ανωμοτί κατάθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», κλήθηκε και εξετάστηκε η μητέρα του νεαρού αγοριού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό. Μάλιστα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Πιθανότατα να βρίσκεται στο Λονδίνο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί.

    Φέρεται, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, να είναι ένα από τα δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω από το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας και αναζητούσαν το περίφημο στικάκι. Επίσης φέρεται να είναι ο νεαρός στο σπίτι του οποίου στην Καλαμαριά οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες και κατάσχεσαν υπολογιστές και τηλέφωνα.

    «Η Γαλήνη γνώριζε τον νεαρό περίπου έναν μήνα…Εν αγνοία της Γαλήνης τα είχε και με μια άλλη συμφοιτήτριά της. Η Γαλήνη το έμαθε μετά από κάποιο καιρό. Μάλιστα ανάμεσα στις δύο κοπέλες δημιουργήθηκε κάποιος πάγος. Περιμένουμε να γίνουν κι άλλες καταθέσεις ενώ άλλαξε και η εισαγγελική λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Γαλήνης Κοεμτζή.



    ΣΧΟΛΙΑ