• Κοινωνία

    Ψευτογιατρός: Σχετιζόμενος και με 4ο θάνατο ο 47χρονος – Απέσπασε €60 χιλ. από καρκινοπαθή για «ενέσεις από το Βατικανό»

    Ο 47χρονος ψευτογιατρός


    Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δράση του ψευτογιατρού, που εξαπατούσε ανθρώπους με βαριές ασθένειες, για να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Μια νηπιαγωγός, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με καρκίνο στο στήθος φέρεται πως είναι ένα ακόμη από τα πολλά θύματα του γιατρού μαϊμού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα πείστηκε από τον γιατρό «μαϊμού» να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας, όπως υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

    «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον θάνατο ενός ακόμα θύματος του συγκεκριμένου ανθρώπου και συγκεκριμένα μίας 35χρονης κοπέλας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έπεσε θύμα εξαπάτησης από αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο κ. Σούρλας, τονίζοντας ότι ο 47χρονος πήρε από την 35χρονη πάνω από 60.000 ευρώ.

    «Η κοπέλα αυτή είχε καρκίνο στο στήθος, έκανε χημειοθεραπείες και πείστηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να απαρνηθεί τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών, ο οποίος ήταν και ο σημαντικότερος», υποστήριξε ο κ. Σούρλας.

    Αντί της θεραπείας, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα 6 ενέσεις αρτιμισίνης, λέγοντάς της ότι προέρχονται «από το Βατικανό».

    Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της, υποκύπτοντας στη νόσο. Τέλος, ο κ. Σούρλας είπε ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ο 47χρονος είχε συνεργούς.



    ΣΧΟΛΙΑ