ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με προβλήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ξεκίνησε η ημέρα, καθώς ισχυροί άνεμοι ταλαιπωρούν πολλές θαλάσσιες περιοχές, φτάνοντας μέχρι και τα 8 μποφόρ. Κατά συνέπεια, αρκετά δρομολόγια μεταβάλλονται, λόγω καιρού.
Στις 05:00 αντί για τις 21:00 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα πλοία για Κρήτη, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωινό δρομολόγιο του Super Jet 2 από Πειραιά για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη.
Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για Κέα και για Αϊ-Στράτη, Λαύριο και Καβάλα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.
Οι επιβάτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος στο Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο ρωσικό προξενείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λατρεμένη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πώς γλίτωσα δυο φορές τον θάνατο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πού κάνει πίσω η κυβέρνηση για να περάσει η ρύθμιση για την πρώτη κατοικία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάντζος: Ανάγκη για εγγυήσεις ασφαλείας, όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για την ίδια την Ε.Ε.
- Τουρκία: Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ του 2026 θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα
- Καρολάιν Λεβίτ: Οι ΗΠΑ μπορούν να συνδράμουν στον συντονισμό των εγγυήσεων ασφαλείας για την Ουκρανία
- Ευρωαγορές: Άνοδος των αγορών – Πτώση στις αμυντικές μετοχές μετά την συνάντηση στον Λευκό Οίκο
