Σε χειμερινό πρόγραμμα μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα 1η Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας. Ετσι από σήμερα θα πρέπει να κάνουμε ησυχία από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις 22:00 έως τις 07:30
Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους αγνοούμενους της Εύβοιας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Σπάρτη: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοκτόνησε μέσα στο κατάστημά του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Aισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο – Αναστατώσεις, εντάσεις και υπερβολές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ADNOC: Η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να αντέξει περισσότερη αβεβαιότητα για τα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: Βουλευτής προειδοποιεί για νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Στενά του Ορμούζ: Παραμένουν κλειστά ενώ κορυφώνεται η αγωνία για το πώς θα ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.