• Κοινωνία

    Προσαγωγές υπόπτων για τις φωτιές σε Κρυονέρι και Φωκίδα – Αναζητείται ύποπτο άτομο στην Ηλεία

    • NewsRoom
    ΚΡΥΟΝΕΡΙ

    Εθελοντές επιχειρούν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, την Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021


    Σε προσαγωγή ενός άνδρα για την πυρκαγιά στο Κρυονέρι προχώρησαν οι Αρχές, καθώς κάτοικοι κατήγγειλαν ως ύποπτη τη συμπεριφορά του.

    Ο άνδρας, ηλικίας γύρω στα 40, ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή του πως βρέθηκε στην περιοχή για να «βοηθήσει στην κατάσβεση». Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να διακριβωθεί τι ακριβώς ήθελε στην περιοχή.

    Στην Φωκίδα, οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες. εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή, στην περιοχή απ΄ όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά της Δωρίδας.

    Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στον Πύργο, ενισχύοντας την έρευνα για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.



    ΣΧΟΛΙΑ