ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυψέλη: Σοκ από τους ισχυρισμούς του 43χρονου «Μας έδωσαν σατανιασμένο μωρό, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι»
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που κατηγορείται ότι ήταν ο συνεργός του δολοφόνου του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, στις 2 Ιουλίου του 2024.
Ο νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας, κατα την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.
Φέρεται να υποστήριξε ότι δεν προμήθευσε εκείνος το δολοφόνο με το λευκό ΙΧ και το μαύρο σκούτερ που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονική επίθεση και τη διαφυγή.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πέιστηκαν από τους ισχυρισμούς και διέταξαν την προσωρινή κράτηση του 48χρονου.
Διαβάστε επίσης:
Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα είναι έτοιμη για σκληρές διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Estée Lauder: Αναδιάρθρωση και «μαχαίρι» σε 7.000 θέσεις εργασίας του εμβληματικού ομίλου ομορφιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ιταλία: Η Ferrari, τιμά το Σουμάχερ
- Τραμπ: Υπό επανεξέταση η στάση των ΗΠΑ για τα Φώκλαντ – Πιέσεις στη Βρετανία για την άμυνα
- Γεωργιάδης – Αγαπηδάκη: Απάντησαν σε Σαμαρά και Βελόπουλο για την φόρμα με το «ακαθόριστο φύλο» του ΕΟΠΥΥ
- Euronext: Έκτακτη ΓΣ στις 22 Σεπτεμβρίου για την απόσχιση του κλάδου «Διαχειριστής Αγοράς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.