• Κοινωνία

    Πώς θα είναι φέτος οι παραλίες της Γλυφάδας (εικόνες)

    • NewsRoom


    Ανανεωμένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της μετά-κορονοϊού εποχής για την προστασία των πολιτών, είναι πλέον η παραλία της Γλυφάδας.

    Με μια σειρά από πανέμορφες φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και δημιουργούν δίψα για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές που έρχονται τους επόμενους μήνες, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας παραλίας Γλυφάδας, μετά τις εργασίες που έγιναν στα πλαίσια της τήρησης των αποστάσεων για τους λουόμενους.

    Όλα δείχνουν έτοιμα για την υποδοχή του κόσμου στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες, πάντα με την προϋπόθεση της τήρησης των μέτρων για την προστασία και την καταπολέμηση της νέας νόσου.

    Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου:

    «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.

    Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

    Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

    Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Σαν κέντημα στην άμμο!Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος,…

    Posted by Giorgos Papanikolaou on Wednesday, May 6, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ