• Κοινωνία

    ΠΟΠΟΚΠ: Αλαζονική η συμπεριφορά του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Χρήστου Χάλαρη


    Απαράδεκτη, αλαζονική και αυθαίρετη χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά του διοικητή του e-ΕΦΚΑ Χρήστου Χάλαρη οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

    Όπως καταγγέλλουν οι διοικήσεις της ΠΟΠΟΚΠ και της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, κατά την διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης στα γραφεία της Διοίκησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, ο κ. Χάλαρης αρνήθηκε να συνομιλήσει με τριμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ, εκφράζοντας την αποστροφή του για την σύνθεση της αντιπροσωπείας, στην οποία μετείχαν εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

    Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν μετά από πρόσκληση του ίδιου του Διοικητή, ωστόσο όπως καταγγέλλουν «δεν πραγματοποιήθηκε γιατί ο κ. Χάλαρης έπρεπε να επιλέξει τους συνομιλητές του».

    «Η πρακτική αυτή και οι ωμές παρεμβάσεις του, αντικατοπτρίζουν την πάγια διχαστική τακτική του και την απόπειρα παρέμβασης στο υπό διαμόρφωση συνδικαλιστικό τοπίο του ΕΦΚΑ. Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις θα δώσουμε την απάντησή μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και της Διοίκησης, που στοχεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του ΕΦΚΑ και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης», υπογραμμίζει η ΠΟΠΟΚΠ.

    Κύκλοι του e-ΕΦΚΑ υπογραμμίζουν ότι ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ Χρήστος Χάλαρης δεν αρνήθηκε καμία συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

    Ειδικότερα όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι ζητήθηκε συνάντηση από μια μερίδα εκπροσώπων εργαζομένων του π. ΟΑΕΕ και όχι όλοι οι εκπρόσωποι από όλα τα ταμεία.

    Σε ότι αφορά την προγραμματισμένη συνάντηση, η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας των εργαζομένων.



    ΣΧΟΛΙΑ