Η πάλαι ποτέ μιντιακή ναυαρχίδα του Φίλιππου Βρυώνη, το τηλεοπτικό κανάλι Extra έχει μετατραπεί σε μια ατελείωτη ζώνη τηλεμάρκετινγκ, παρά το γεγονός ότι η άδεια του είναι για ενημερωτικό κανάλι. Όπως αναφέρει το e-tetradio, εδώ και λίγες ώρες έχει διακοπεί και η live μετάδοσή του μέσω internet κάτι που δείχνει ότι έχει μπει πωλητήριο.
Στον αντίποδα, το New TV μετά και την αποτυχία του Φίλιππου Βρυώνη να διεκδικήσει μια από τις 7 πανελλαδικές άδειες εμπλουτίζεται περισσότερο με εκπομπές και δικτυώνεται στην περιφέρεια. Ήδη στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη το New TV συνεργάζεται με περιφερειακά κανάλια που φέρουν το όνομά του -στην Θεσσαλονίκη το τοπικό Extra έγινε New TV- και αναμεταδίδουν τις εκπομπές του είτε απευθείας είτε σε μαγνητοσκόπηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νύχτα θα πέσει το μαύρο στο Mega
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΡ: 5 δικαιούχοι για τις τηλεοπτικές άδειες. Έκτος ο Βρυώνης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μένιος Φουρθιώτης: Η απόγνωση, ο εξαφανισμένος Βρυώνης και η επίσκεψη στο κανάλι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστοδουλίδης: Η εξέγερση του 1955 παραμένει ακλόνητο σημείο προσανατολισμού σε κάθε μας πράξη και ενέργεια
- Αντώνης Σαμαράς για το αν θα κάνει κόμμα: Μην περιμένετε να σας πω ένα ναι ή ένα οχι – Δεν έχω ανάγκη να γίνω πρωθυπουργός
- Iερέας, πρώην μοντέλο και youtuber συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι φάσεις δοκιμών πριν από την παράδοση της επέκτασης Καλαμαριάς