array(0) {
}
        
    
Menu
-5.25%
Τζίρος: 225.07 εκατ.

Κατάρ: Οι ιρανικές επιθέσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες

Κοινωνία

Πωλητήριο σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι-Σταμάτησε να μεταδίδει

Comments

Η πάλαι ποτέ μιντιακή ναυαρχίδα του Φίλιππου Βρυώνη, το τηλεοπτικό κανάλι Extra έχει μετατραπεί σε μια ατελείωτη ζώνη τηλεμάρκετινγκ, παρά το γεγονός ότι η άδεια του είναι για ενημερωτικό κανάλι. Όπως αναφέρει το e-tetradio, εδώ και λίγες ώρες έχει διακοπεί και η live μετάδοσή του μέσω internet κάτι που δείχνει ότι έχει μπει πωλητήριο.

Στον αντίποδα, το New TV μετά και την αποτυχία του Φίλιππου Βρυώνη να διεκδικήσει μια από τις 7 πανελλαδικές άδειες εμπλουτίζεται περισσότερο με εκπομπές και δικτυώνεται στην περιφέρεια. Ήδη στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη το New TV συνεργάζεται με περιφερειακά κανάλια που φέρουν το όνομά του -στην Θεσσαλονίκη το τοπικό Extra έγινε New TV- και αναμεταδίδουν τις εκπομπές του είτε απευθείας είτε σε μαγνητοσκόπηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νύχτα θα πέσει το μαύρο στο Mega

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΡ: 5 δικαιούχοι για τις τηλεοπτικές άδειες. Έκτος ο Βρυώνης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μένιος Φουρθιώτης: Η απόγνωση, ο εξαφανισμένος Βρυώνης και η επίσκεψη στο κανάλι

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Golden Princess της Golden Star των αδελφών Στεφάνου ναυλώθηκε για να μεταφέρει πολίτες του Ισραήλ
Γιάννης Μπρατάκος: Η Ελλάδα μπορεί να ενισχύσει τον ρόλο της ως κόμβος ενέργειας και μεταφορών στη ΝΑ Ευρώπη
Κύπρος: «Σακίδιο» αυτοπροστασίας σε περίπτωση εχθρικής ενέργειας από το ΥΠΕΣ – Πώς λειτουργούν οι σειρήνες και τα καταφύγια
Cosmote Telekom: Διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στη Μέση Ανατολή – Δωρεάν κλήσεις και sms
Υπεγράφη η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Τριετής σύμβαση στη βιομηχανία ζαχαρωδών με αυξήσεις και επιδόματα
Η πυρηνική ενέργεια ως ναυτιλιακό καύσιμο στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026
FT: Πόσο σοβαρό είναι το σοκ στο φυσικό αέριο που προκαλεί η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Φήμες ότι σκοτώθηκε ο Ταραντίνο από ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ – Διαψεύδουν πηγές κοντά στον σκηνοθέτη
EasyJet: Κανονικά οι πτήσεις σήμερα και όλη την εβδομάδα από Ηνωμένο Βασίλειο προς Κύπρο
Παπασταύρου: «Η κυβέρνηση θα στηρίξει εάν χρειαστεί τους πολίτες – Λάθος η εκτίμηση του Σαμαρά για τη Chevron»