ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασύλληπτες είναι οι εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία στην Εύβοια, με τις επιπτώσεις να φαίνονται και στο Δήλεσι, στην ανατολική πλευρά της Βοιωτίας.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τον δήμαρχο, Βασίλη Περγάλια, στην παραλία του Δήλεσι, σε μήκος 200 μέτρων, η ακτή καλύφθηκε από κοντέινερ, οικιακές συσκευές και έπιπλα, νεκρά ζώα και φίδια που κατέληξαν εκεί, από την υπερχείλιση του Λήλαντα ποταμού της Εύβοιας.
Σύμφωνα με το tvstar, ο δήμαρχος απηύθυνε αίτημα για να κηρυχθεί η δημοτική ενότητα Δηλεσίου σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης.
Δείτε βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Διαψεύδει απολύσεις εργαζομένων λόγω καταθέσεων στις Αρχές – Θα κινηθεί νομικά
- Thessaly Evros Pass 2026: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις, έως 250 ευρώ η ενίσχυση
- Ξεκινούν αυτοψίες της Πολεοδομίας στα κτίρια που επηρεάστηκαν από την έκρηξη στην Πλάκα
- Γάλα και κρέας στο ηλεκτρονικό «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.