ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια δόση κυνισμού και προκλητικότητας που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ο Έκτορας Κουφοντίνας μετέτρεψε την αιματηρή ιστορία της 17Ν σε τηλεοπτικό θέαμα για χαλαρό βράδυ στον καναπέ. Διαφημίζοντας στα social media τη συνέντευξη του πατέρα του στους «Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά, ο γιος του Κουφοντίνα κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να απολαύσουν το «έργο» με πίτσα και μπίρα.
Ενώ ο ίδιος επιδίδεται σε ένα ιδιότυπο lifestyle promotion της τρομοκρατίας, οι οικογένειες των θυμάτων στέκονται απέναντι από την επιλογή του Αλέξη Παπαχελά να μεταδώσει τη συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα, αρνούμενες να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους στη σειρά ντοκιμαντέρ, αυτό που ονομάζουν «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» για έναν αμετανόητο δολοφόνο. Εκεί που οι συγγενείς βλέπουν πληγές που δεν κλείνουν και διαστρέβλωση της ιστορίας, ο Έκτορας Κουφοντίνας βλέπει απλώς ένα prime-time event.
Τη θέση των οικογενειών επιβεβαιώνουν δυστυχώς και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του Έκτορα, τα οποία άκρως προσβλητικά για τη μνήμη των θυμάτων και αποθεωτικά για τη δράση του αιματοβαμμένου «Λουκά».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.