ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά σε δασικά έκταση με έλατα και πεύκα είναι σε εξέλιξη από τις 2:10 μετά το μεσημέρι στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά στο χωριό το οποίο δεν κινδυνεύει γιατί οι φλόγες κινούνται προς το βουνό και σε δύσβατη περιοχή.
Επί τόπου βρίσκονται και επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 25 οχήματα μεταξύ των οποίων είναι το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων καθώς και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 25 πυροσβέστες ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις 2 αεροσκάφη καναντέρ, 2 ελικόπτερα και 4 πεζετέλ .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων – Ήταν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση
- EBRD: Ολοκλήρωσε την έξοδό της από την Τράπεζα Κύπρου – Στο 70% η διανομή κερδών
- Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Ενίσχυση κύκλου εργασιών στα €131,8 εκατ. με αύξηση 11,6%
- JPMorgan: Επεκτείνεται στη λιανική τραπεζική της Γερμανίας – Έρχεται η ψηφιακή τράπεζα «Chase» το 2026
