• Κοινωνία

    Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 5 νεκροί απανθρακώθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους

    • NewsRoom


    Την ύπαρξη νεκρών και τραυματιών στο πύρινο μέτωπο που κατακαίει τη βόρεια Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε αξιωματούχος, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιώσει προς το παρόν τον αριθμό τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το Associated Press, εντοπίστηκαν τουλάχιστον πέντε νεκροί, οι οποίοι απανθρακώθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τοςυ.

    «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν νεκροί. Προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να μάθουμε περισσότερα» δήλωσε ο Μαρκ Γκιλαρντούτσι, ένας αξιωματούχος του γραφείου αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.

    «Το μέγεθος της καταστροφής που εμείς αντικρίσαμε είναι πραγματικά απίστευτο και ραγίζει καρδιές» υπογράμμισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε και μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook.

    Χιλιάδες κάτοικοι και παραθεριστές έχουν αρχίσει να αποχωρούν από το Μαλιμπού, καθώς τα πύρινα μέτωπα πλησιάζουν την πόλη της πόλη της Καλιφόρνιας. Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε την Πέμπτη, σε περιοχή βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

    Τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα μαίνονται στην Καλιφόρνια σήμερα, με τις φλόγες να εξαπλώνονται ραγδαία, αναγκάζοντας τις αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση 75.000 κατοικιών, κοντά στην πόλη Θάουζαντ Όουκς, που παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά την ένοπλη επίθεση σε κλαμπ με 12 νεκρούς αυτήν την εβδομάδα.



    ΣΧΟΛΙΑ