ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 41χρονος άνδρας στον Πύργο, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας και κατέληξε πάνω στον φράχτη.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με το patrisnews, αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, το οποίο εφημέρευε, κι εν συνεχεία, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου κι εν τέλει εξέπνευσε.
Τις συνθήκες υπό τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στο κενό, διερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Helleniq Energy-Motor Oil: Τα premium του αργού καταποντίζουν τα περιθώρια διύλισης Απριλίου
- Οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την κατάσχεση των δυο πλοίων από το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ – Σήμερα στην Ουάσιγκτον οι συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου
- Technomar (Γιώργος Γιουρούκος): Θρίλερ με το πλοίο Epaminondas που χτύπησαν οι Ιρανοί, για «κατάληψη» μιλά νεότερη ανακοίνωση
- Πώς βρέθηκε το ποδοσφαιρικό «πείραμα» της CyberAgent από την 7η κατηγορία στον τελικό του ασιατικού Champions League!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.